Veel gestelde vragen

Hoe kan ik iets boeken?

Een boeking plaatsen is eenvoudig en in een paar stappen gedaan:

  1. Plaats een aanvraag voor de gewenste diensten en wij maken een passend aanbod voor u.
  2. Kies een of meerdere diensten die u wilt boeken en neem contact met ons op via 078-7850467. Wij noteren alle benodigde gegevens.
  3. Wij sturen u het boekingscontact toe, u ondertekend één exemplaar en stuurt deze aan ons retour per post of email.
  4. Uw boeking is gedaan.

Kan ik een optie nemen op een dienst?

Ja, u kunt (geheel vrijblijvend) een optie plaatsen op een show of dienst.
Opties zijn 14 dagen geldig waardoor u gelegenheid heeft e.e.a. te bespreken met uw collega's, feest-commité. U kunt een optie plaatsen door het optieformulier in te vullen bij de dienst naar keuze, door een email te sturen of door even te bellen met 078-7850467.

Voor kinderfeestjes is de optietermijn 5 dagen.

Krijg ik ook een bevestiging van de boeking?

Het is voor zowel ons als voor u handig dat alle afspraken overzichtelijk zijn. Daarom maken wij voor elke boeking een boekingscontract welke u per post en/of email (PDF) zult ontvangen. Op deze bevestiging vind u alle gemaakte afspraken zoalls welke dienst, datum, tijd, locatie, contactpersoon, contact gegevens en bijzonderheden.

Pas na het ondertekend terugsturen(per post en/of email) is de boeking definitief.

Hoe verloopt de betaling?

Voor betalingen hanteren wij twee mogelijkheden:

  1. Vooraf per factuur: U betaald het volledige bedrag per bankoverschrijving. Betaling dient uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de show bijgeschreven te zijn.
  2. Contact bij levering: U betaald het volledige bedrag contant voor aanvang van de diensten aan een van onze medewerkers.
  3. Pinnen bij levering: U betaald het volledige bedrag per Pin (of Credit card) bij levering van de diensten
In beide gevallen ontvangt u van ons de factuur met alle specificaties. Betalingswijze word opgenomen in het boekingscontract en dient dus vooraf gekozen te worden.

Hoe ver van tevoren moet ik boeken?

Het is raadzaam zo ver mogelijk van tevoren te boeken om teleurstelling te voorkomen. Met name op feestdagen, woensdagen, en het weekend is er veel belangstelling voor onze diensten. Hoe vroeger u boekt des te kleiner is de kans op teleurstellingen.

Ook kan het zijn dat wij voor bepaalde decoratie klussen ballonnen speciaal moeten bestellen. Ook hiervoor is het handig als u ruim van tevoren boekt.

Hoe laat kan ik jullie verwachten?

Dit hangt af van de dienst die u geboekt heeft.
Bij een ballonartiest en kinderfeest is dit meestal 20-30 minuten voor aanvang.

Andere diensten hangen af van de exacte specificaties. Onze verwachte aankomsttijd is altijd terug te vinden op het boekingscontract dat u van ons ontvangt bij het plaatsen van een boeking.

Deel deze pagina